top of page

Lodia Klus-art: de kunst van het klussen

Sinds 2015 is Ibrahim 'Lodia' Diallo naast kunstenaar ook actief als klusjesman. Van schuren tot schilderen, van timmeren en tuinmeubelen maken tot bestraten, van slopen tot schoonmaken, van aanplanten tot oogsten. 

 

Zoek je een sterke, harde werker voor een klus aan huis of tuin? Bij Ibrahim ben je aan het juiste adres. Want hij houdt van zijn werk, is een keiharde werker, een doorzetter met engelengeduld en maakt zijn opdrachtgever graag blij en tevreden. Dat blijkt wel uit de getuigenissen van zijn opdrachtgevers:


Referenties

_____________________________________________________________________________
Benny Laduk, Vuurrood Veiligheid:


"Jouw klus, zorgeloos geklaard door een betrouwbare klusjesman in Den Haag! Iets wat voor Ibrahim (een keiharde werker) vanzelf sprekend is. De klussen die Ibrahim voor ons heeft gedaan is een klus die van A tot Z door hem kan worden ingevuld. Schoonhouden van de werkvloer en het schoon afleveren van de klus is iets waardoor o.a ook wij met hem vaker zullen gaan samenwerken.

Ervaring met boten bewerken .... maar ook grondwerk, bouw klussen/timmerman klussen (voor particulier en ons bedrijf), sanitair plaatsen, a.k.a een allround klusjesman.

Als werkvoorbereider toont hij ook veel interesse en denk hij mee in oplossingen. En een pluspunt: hij heeft ervaring met veilig werken. Hij neemt zijn verantwoordelijk voor alle kritische vraagstukken en geeft advies. Ook heeft hij een VCA-diploma. Ik hoop dat door deze aanbeveling Ibrahim ook uw klus mag invullen."


Den Haag, 7 maart 2017 

___________________________________________________________________________________________

Nanko Borsboom, Combatzone Live:
 

"Diallo is een creatieve, betrouwbare, zelfstandige en hard doorwerkende man die voor ons verschillende dingen heeft gedaan, zoals:

  • het maken van buitenmeubels van pallet- en steigerhout

  • designschilderingen op onze gebouwen en containers bij Wow Zone.

  • wanden beschilderen met grote complexe logos op schaal"


Den Haag, 3 maart 2017

__________________________________________________________________________________________

Marko Fehres, eigenaar Bureau Buurtactief:


"Ibrahim Diallo was deze zomer vrijwilliger op de bouwspeelplaats. Dit is een speelplek voor kinderen in de leeftijd 6-12 jaar en zij kunnen er timmeren, bouwen en knutselen. De kinderen en ouders worden hierin begeleid door vrijwilligers, waaronder Ibrahim. Ibrahim gaat leuk om met kinderen, legt goed uit, bijzonder enthousiast, opgewekt, creatief én een gezellige collega. Hij is een teamplayer die erg graag leert. Doordat hij naast timmerman ook kunstenaar is, heeft hij samen met de kinderen een aantal fraaie bouwsels gecreëerd. Hij is zeer betrouwbaar; zou het beheer van een bouwspeelplaats een baan zijn, dan zou ik hem er zeker voor aannemen." 


Den Haag, 23 januari 2015 

_________________________________________________________________________________________

B. de Haas, hoofd facilitaire dienst Regionale Scholengemeenschap Simon Vestdijk:


"Ibrahim Diallo heeft van januari t/m april stage bij ons, RSG Simon Vestdijk, gelopen als assistent-conciërge. Hij heeft de volgende werkzaamheden verricht: kantinewerk, schoonmaakwerk en onderhoudswerk. Hij heeft deze werkzaamheden naar volle tevredenheid verricht en was een zeer gewaardeerde collega. Hij heeft zich zonder enig probleem binnen ons team een plaats weten te verwerven en werkt hard aan het eigen maken van de Nederlandse taal. Ik heb ervaren dat Ibrahim breed inzetbaar was en verschillende taken tot mijn volle tevredenheid tot een een goed einde heeft gebracht." 


Harlingen, 16 juni 2014

Wowzone / Combatzone Live
Ibrahim aan het werk bij Wowzone
Ibrahim op bouwspeelplaats Den Haag
Lodia Art is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 61381314.
bottom of page